İNEGÖL'E DEĞER KATIYORUZ

İNEGÖL

İnegöl Posoflular Dernek Başkanı Murat Yurdaer Ekici, İnegöl'e ciddi manada değer kattıklarını söyledi.

İnegöl Posof Kültür Derneği yönetimi, dün İnegöl Milli Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan Fatih Bilican’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 2014 yılı Ocak ayından itibaren İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan ve kısa bir süre önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Fatih Bilican, hemşerilerini makamında kabul etti. Ziyarete İnegöl Posof Kültür Derneği yönetimi ile Posof camiasının ileri gelenleri katıldı.

 

İNEGÖL’E DEĞER KATIYORUZ

Ziyarette konuşan İnegöl Posof Kültür Derneği Başkanı Murat Yurdaer Ekici, İnegöl’de yaşayan Posoflular olarak yaşadıkları şehre değer katmak adına çalıştıklarını belirterek; “Nüfus olarak yoğun bir yapıya sahip olmamızın getirmiş olduğu avantajlar sayesinde İnegöl’e ciddi manada değer kattığımızı düşünüyoruz. Bu bağlamda kısa bir süre önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan görev değişikliğinin ardından göreve gelen saygıdeğer hemşerimiz Fatih Bilican’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

 

Kendisine gerçekleştirilen ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, İnegöl Posof Kültür Derneği yönetimine göstermiş oldukları nezaketten ötürü teşekkür etti. Bilican, dernek yönetimine de çalışmalarında başarılar diledi.



  • BIST 100

    10005,32%0,90
  • DOLAR

    32,39% -0,15
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,21% -0,13
  • Ç. ALTIN

    3959,73% -0,51